Fantastiska höstsmaker 

På redaktionen har vi tagit oss an uppdraget att utforska och recensera höstens fyra populäraste produkter inom kategorin vitt snus – en innovativ och tobaksfri variant som har tagit marknaden med storm. Genom en enkel beställning online fick vi förmånen att testa och bedöma produkterna ACE superwhite berry, On! lemon berry, Pablo banana ice och Killa mango ice, alla med sin distinkta smakprofil. Vår smakupplevelse var intressant och varierad, och här är våra smakupplevelser av dessa produkter:

För den som älskar bärsmaker så är 77 Watermelon verkligen en höjdpunkt. Den skapar en intensiv smakupplevelse av skogsbär på ett fantastiskt sätt. Med en diskret nikotinnivå och en svalkande känsla under läppen är detta ett utmärkt alternativ för den som vill undvika tobak. Blandningen av smaker är balanserad och ger en långvarig njutning som inte tröttnar i första taget. ACE superwhite berry är helt klart en fruktig favorit på redaktionen. Även den låga nikotinhalten gör den mer mottaglig för den oerfarne.

On! Lemon berry imponerar med sin lekfulla kombination av citron och bär. De syrliga tonerna från citronen kompletteras på ett förträffligt sätt av de naturliga bärsmakerna. Denna variant har en pigg smakprofil som ger en uppfriskande känsla. Nikotinstyrkan är välavvägd och passar både vana och ovana snusare. On! Lemon berry är definitivt ett bra val för dem som söker en kombination av syrlighet och sötma. Bra om du gillar Killa Niclab Flash.

Pablo Banana ice tar oss med på en smakresa till tropikerna med dess tydliga banansmak och en kylig touch av mint. Det är som att ta en tugga av en krämig banan och känna svalkan från ett glas isvatten samtidigt. Denna smakkombination är enastående och överraskande välbalanserad. För de som är nyfikna på exotiska smaker är Pablo Banana Ice ett måste- prova-alternativ. Här vi vill poängtera att Pablo snus är ett varumärke kännetecknat av att skapa snus som är starkare än flera av de andra alternativ som vi testat, dock är det fantastiskt med sådana smaker som påminner om Ace Superwhite Berry för oss snusälskare.

Velo Ice Cool levererar en autentisk mangoupplevelse med en uppfriskande isig underton. Denna kombination av den tropiska frukten och en svalkande effekt är en perfekt matchning. Med en hög nikotinhalt samtidigt som det är en smak som inte överväldigar, är detta ett alternativ som passar för långvarig njutning. Killa Mango Ice är en klar vinnare för alla mangofantaster.

Vi vill dock poängtera att ovanstående beskrivningar grundar sig på våra smakpreferenser och upplevelser. Det är viktigt att man läser på och bildar sig en egen uppfattning då smakupplevelser är subjektiva.

Sammanfattningsvis har redaktionen verkligen njutit av att utforska dessa fyra höstfavoriter inom tobaksfritt snus. ACE superwhite Berry, On! Lemon Berry, Pablo Banana Ice och Killa Mango Ice är varumärken som erbjuder en mångsidig palett av smaker som tilltalar en bred publik. För dem som söker variation och spännande smakupplevelser utan tobak är dessa produkter definitivt värda att testa. Beställningen online var smidig och vi är glada över att kunna dela med oss av vår positiva recension av dessa innovativa varumärken och deras produkter.

Hälsningar Redaktionen